Tijd voor renovatie van elektriciteit?

Jouw partner bij renovaties

Jarenlange ervaring met renovatie

Snel en resultaatgericht

Hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken

Renovatie voor de boeg?

Een complete renovatie van jouw woning of bedrijf is een ingrijpend project. Het is daarom ook belangrijk samen te werken met een partij die je vertrouwt en die transparant met je communiceert. Bij R&R Elektrotechniek helpen we bij jouw complete renovatie van A-tot-Z.

Wij hebben alle expertise en mensen in huis het traject volledig te begeleiden en uit te voeren. Zo heb jij altijd een contactpersoon en hoef je dus geen andere partijen te betrekken bij het project.

Elektrotechniek renoveren voor woning of bedrijf

Stel, je woont al jaren met veel plezier in je woning of je zit al jaren prima in je bedrijf. Maar toch zou je liever een ruimere woonkamer of grotere kantoren willen. Of je bent net verhuisd en wil graag je nieuwe woning aanpassen aan jouw eigen woonwensen. Voor alles op het gebied van renovatie ben je bij R&R Eletrotechniek aan het juiste adres.

Onze elektromonteurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van renovatie. Of het nu gaat om een serre, het scheiden of samenvoegen van kamers of kantoren of een volledige renovatie aan je huis of bedrijfspand.

Renovatie

Hoe gaan we te werk?

Vooraf spreken wij het hele project grondig met je door. Samen nemen we je wensen en eisen door. Vervolgens adviseren wij je over werkzaamheden en materialen. Als alles duidelijk in kaart is gebracht ontvang je van ons een offerte, die we samen doorlopen om toe te lichten. Daarnaast ontvang je van ons een strakke planning van de werkzaamheden zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Ook tijdens de uitvoering houden we je op de hoogte en zorgen we er voor dat alles vlot verloopt. En omdat we begrijpen dat een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis is, zorgen we dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Hebben we aanvullende expertise nodig? Dan schakelen we één van de deskundige partijen in waar we al jarenlang mee werken.

Op zoek naar een daadkrachtig elektrotechnisch installatiebedrijf?

Resultaat door daadkracht

Waarom R&R?

We doen het samen met jou

Altijd het beste advies

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Recente projecten

Heemstede, watermuziek

Heemstede, Watermuziek

Haarlem Vijverpark, Nieuwbouwproject 71 koopwoningen

Haarlem, Vijverpark