fbpx

Onze diensten in elektrotechniek

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Haarlem met een grote passie voor elektro. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Onze ervaren elektromonteurs beschikken over alle nodige kennis en kunde om voor jou de perfecte oplossing te realiseren.

Elektrotechniek is overal aanwezig en lijkt daardoor een vanzelfsprekend onderdeel van onze omgeving. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, helpen wij je graag bij de aanleg, de uitbreiding, de renovatie en het onderhoud van jouw elektrische installaties. Wij doen dit o.a. voor particulieren, woningbouw, vve’s, aannemers en stichtingen.

Renovatie

Wij renoveren elektrotechniek

Stel, je woont al jaren met veel plezier in je woning of je zit al jaren prima in je bedrijfspand. Maar toch zou je liever een ruimere woonkamer of grotere kantoren willen. Of je bent net verhuisd en wil graag je nieuwe woning aanpassen aan jouw eigen woonwensen.

Storingen

Elektrotechnische storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Is de verlichting uitgevallen, de hoofdzekering in de meterkast gesprongen, werkt de bel niet meer of gaat het elektrische hek niet meer open? R&R Elektrotechniek is voor dringende storingen altijd 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

Onderhoud en Service

Belangrijk voor de levensduur

Preventief onderhoud aan jouw installaties verlengt de levensduur. Daarom is onderhoud aan elektra-, brandbeveiligings-, domotica en zonnepaneelsystemen een greep uit de diensten waarmee R&R Elektrotechniek  zich onderscheidt.

Brandbeveiliging

Een scherp oog voor brandveiligheid

Brandveiligheid is belangrijk, of het nu voor je woning is of voor jouw bedrijf. Een brand grijpt ongekend snel om zich heen. Word je niet op tijd gewaarschuwd, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Het plaatsen van brandmelders is een uitstekende manier om woningen en panden beter tegen brand te beschermen.

Domotica

Verhoog het leefcomfort in jouw bedrijfspand of woning

Domotica integreert verschillende technologieën en diensten in huishoudens en organisaties en verhoogt het leefcomfort in jouw bedrijfspand of woning.

Telefonie en Data

De afhankelijkheid van een goed werkend data-systeem

R&R Elektrotechniek legt telefoon en data-installaties aan, geheel op maat, en rekening houdend met de wensen van onze klant. Variërend van eenvoudige telefooninstallaties tot complete netwerken over meerdere filialen.

Verlichting

Advies over de juiste verlichting

Verlichting uitkiezen en installeren is een secuur klusje. Het type lamp en welke dimmer daarbij hoort zijn keuzes waar R&R Elektrotechniek je graag bij helpt.

Intercomsystemen

Onmisbaar in ieder huis of bedrijfspand

Intercomsystemen zijn onmisbaar als je jouw bezoekers op eenvoudige wijze toegang wilt verschaffen tot je woning of bedrijfspand. Met 1 klik op de knop geef je iemand toegang, maar uiteraard niet voordat je via het beeldscherm hebt kunnen zien wie er precies op de bel heeft gedrukt.

EVbox dealer

Verschillende laadpalen

Wij zijn EVbox dealer voor diverse typen laadpalen. Meer info vind je hier.

Op zoek naar een daadkrachtig elektrotechnisch installatiebedrijf?

Resultaat door daadkracht

Waarom R&R?

We doen het samen met jou

Altijd het beste advies

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Recente projecten

Vogelenzang, pompstation Oudebeek

Carré van Bloemendaal