fbpx

Kennis en kwaliteit in brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving

Een ultiem veilig gevoel

Gratis veiligheidsscan van jouw huis of bedrijfspand

Weten of jouw huis of bedrijfspand veilig is?

Een scherp oog voor brandveiligheid

Brandveiligheid is belangrijk, of het u voor je woning is of voor jouw bedrijven. Een brand kan ongekend snel om zich heen grijpen. Word je niet op tijd gewaarschuwd, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Het plaatsen van brandmelders is een uitstekende manier om woningen en panden beter tegen brand te beschermen – maar de mate van veiligheid is altijd afhankelijk van de kwaliteit van de installatie.

Gelukkig hebben de specialisten van R&R Elektrotechniek veel ervaring met het plaatsen van brandbeveiliging. Wij hebben een scherp oog voor brandveiligheid en weten precies waar wij jouw brandmelders moeten plaatsen om de gewenste bescherming te realiseren.

Kennis en kwaliteit in brandbeveiliging

Ontruimingsinstallaties

Er moeten in een gebouw afdoende maatregelen getroffen worden zodat iedereen bij een calamiteit veilig het gebouw kan verlaten. Een ontruimingsinstallatie bestaat ten minste uit een gecertificeerde centrale met noodvoeding, een aantal handmelders en alarmgevers. Een ontruimingsinstallatie wordt niet automatisch maar door middel van handmelders in werking gesteld.

De combinatie van brandmeld- installatie, ontruimingsinstallatie en noodverlichtingsinstallatie geeft je de zekerheid dat je er alles aan gedaan hebt om de veiligheid van alle aanwezigen in jouw gebouw in geval van calamiteiten te waarborgen.

Wil je de veiligheidscheck doen met een professional?

Resultaat door daadkracht

Gegarandeerd en gecertificeerd

NEN-3140 keuring

Voor bedrijven gelden steeds meer wetten en regels om steeds meer installaties regelmatig te laten inspecteren en keuren. Wij hebben alle kennis, instrumenten en accreditaties om deze taken op ons te nemen. Zodat jij op cruciale momenten kunt rekenen op jouw installaties.

Hoogwaardige merken & materialen

R&R Elektrotechniek werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken en partners. De levensduur en garantie is hierdoor geruime tijd gewaarborgd. Onze visie en contacten met leveranciers is dusdanig, dat wij ook wat betreft levering en installatie altijd de verwachtingen waarmaken.