fbpx

Onmisbaar in ieder huis of bedrijfspand

Intercomsystemen

Veel ervaring met onderhoud en installatie

Altijd een eerlijk advies

Uitvoer volledig afgestemd op jouw eigen situatie

Intercomsysteem voor gemak en zekerheid

Onmisbaar in ieder huis of bedrijfspand

Intercomsystemen zijn onmisbaar als je jouw bezoekers op eenvoudige wijze toegang wilt verschaffen tot je woning of bedrijfspand. Met 1 klik op de knop geef je iemand toegang, maar uiteraard niet voordat je via het beeldscherm hebt kunnen zien wie er precies op de bel heeft gedrukt. R&R Elektrotechniek levert en installeert intercomsystemen voor particulieren en bedrijven en heeft voor iedere situatie wel een gepaste oplossing.

Intercomsysteem voor gemak en zekerheid

Intercomsysteem voor woning of bedrijfspand

Gemak

Met een intercomsysteem van R&R Elektrotechniek haal je gemak en zekerheid in huis. Gemak, omdat met onze intercomsystemen je bezoekers middels een druk op de knop direct toegang krijgen tot jouw woniIng of bedrijfspand. Veel van onze intercomsystemen zijn Plug & Play. Installeren van het beveiligingssysteem is in een handomdraai gebeurd. R&R Elektrotechniek verzorgt dit graag voor je, maar ook als je het intercomsysteem het liefst zelf installeert bieden we hulp op afstand middels telefonisch contact of via e-mail.

Zekerheid

Tevens brengt een intercomsysteem zekerheid met zich mee. Niet langer hoef je je af te vragen wie er nu precies voor de deur staat. Via het controlepaneel zie je namelijk middels een beveiligingscamera precies wie er bij je heeft aangebeld.

Kies je voor een intercomsysteem met IP camera, dan is het beveiligingssysteem ook nog eens aangesloten op het internet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Interesse in gemak en veiligheid met intercomsystemen?

Resultaat door daadkracht

Waarom R&R?

We doen het samen met jou

Altijd het beste advies

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Recente projecten

Vogelenzang, pompstation Oudebeek

Carre van Bloemendaal