fbpx

Veilig, transparant en eenvoudig

Intercomsystemen

Weet wie er op de stoep staat

Altijd een eerlijk advies

Volledig afgestemd op jouw situatie

Kies voor gemak en zekerheid

Waarom een intercom?

Een intercom is een deurbel met een camera. Je ziet dankzij dit communicatiemiddel dus wie er voor de deur staat. Tevens kun je via de intercom installatie met de persoon in kwestie praten en hem of haar toegang verlenen tot het gebouw. Zo kun je bijvoorbeeld de pakketjesbezorger snel binnenlaten of bij een trouwe klant ervoor zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt.

Een intercom installatie draagt op deze manier bij aan de veiligheid van jouw bedrijfspand of woning. Snel, transparant en eenvoudig.

Intercomsysteem voor gemak en zekerheid

Intercomsysteem voor woning of bedrijfspand

Gemak

Intercom systemen worden vaak toegepast bij toegangen waar je in eerste instantie geen controle over hebt. Bezoekers moeten zich in dit geval eerst melden, zodat je zelf kunt bepalen of je wel of geen toegang wilt verlenen. Dat maakt een intercom ook zeer geschikt voor oudere mensen in een appartementencomplex. Op deze manier weten ze precies wie er beneden voor de deur staat en kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen. Zakelijk gezien heeft de intercom bovendien een belangrijk voordeel voor de productiviteit van jouw medewerkers. Zij hoeven niet telkens naar de deur te lopen om deze te openen, maar kunnen de deur vanaf afstand bedienen.

Geavanceerd

Nog niet zo lang geleden waren de intercomsystemen alleen bedienbaar vanaf de bevestigingsplek. Tegenwoordig is het ook mogelijk om via je Smartphone, tablet of ander elektronisch systeem te zien wie er voor de deur staat. Zo kun je altijd toegang verlenen, waar je ook bent. De intercomsystemen van tegenwoordig hebben nog veel meer voordelen. Zo kun je de verlichting rondom de intercom automatisch aan te laten gaan als er beweging wordt gedetecteerd en een foto maken van de persoon die voor de deur staat.

Interesse in gemak en veiligheid met intercomsystemen?

Resultaat door daadkracht

Waarom R&R?

We doen het samen met jou

Altijd het beste advies

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Recente projecten

Vogelenzang, pompstation Oudebeek

Carre van Bloemendaal