fbpx

Tijd voor renovatie van elektriciteit?

Jouw partner bij elektrotechnische renovaties

Jarenlange ervaring met elektrotechnische renovatie

Snel en resultaatgericht

Hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken

Renovatie voor de boeg?

Toe aan nieuwe elektrotechniek? Het is de kunst goed te kijken wat er allemaal vervangen moet worden. Een complete elektrotechnische renovatie van jouw woning of bedrijf is een ingrijpend project. Het is daarom ook belangrijk samen te werken met een partij die je vertrouwt en die transparant met je communiceert.

Woningen en panden hebben een elektrotechnische installatie die soms oud tot zeer oud is. Door aanbouw of renovatie van gebouwen is vernieuwing en/of uitbreiding meestal noodzakelijk.

Bij R&R Elektrotechniek helpen we bij jouw complete elektrotechnische renovatie van A-tot-Z. Wij hebben alle expertise en mensen in huis het traject volledig te begeleiden en uit te voeren. Zo heb jij altijd een contactpersoon en hoef je dus geen andere partijen te betrekken bij het project.

Bekijk hier onze projecten!

Elektrotechniek renoveren voor woning of bedrijf

Stel, je woont al jaren met veel plezier in je woning of je zit al jaren prima in je bedrijf. Maar toch zou je liever een ruimere woonkamer of grotere kantoren willen. Of je bent net verhuisd en wil graag je nieuwe woning aanpassen aan jouw eigen woonwensen. Voor alles op het gebied van jouw elektrotechnische renovatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze elektromonteurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van renovatie. Of het nu gaat om een serre, het scheiden of samenvoegen van kamers of kantoren of een volledige renovatie aan je huis of bedrijfspand.

Renovatie

Waar moet je aan denken bij een elektrotechnische renovatie?

Vooraf spreken wij het hele project grondig met je door. Samen nemen we je wensen en eisen door. Vervolgens adviseren wij je over werkzaamheden en materialen. Als alles duidelijk in kaart is gebracht ontvang je van ons een offerte, die we samen doorlopen om toe te lichten. Daarnaast ontvang je van ons een strakke planning van de werkzaamheden zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Elektrotechnische installaties vormen in renovaties vaak maar een klein deel van de begroting. Maar ze zijn wel erg belangrijk. Wat zijn de aandachtspunten?

Wij geven eerlijk advies. Met name bij modernisering van gebouwen en woningen is het advies van een erkende installateur als R&R onmisbaar

In renovaties is het lastiger dan in nieuwbouw om elektrotechnische installaties aan te leggen. Het is lastiger om van a naar b te komen met je kabels en je komt eerder onverwachte dingen tegen.

Als elektrotechnische installaties goed werken en veilig en betrouwbaar zijn, zullen de meeste opdrachtgevers niet tot vervanging overgaan. De werkzaamheden beperken zich dan tot controle van de bestaande systemen

Op zoek naar een daadkrachtig elektrotechnisch installatiebedrijf?

Resultaat door daadkracht

Waarom R&R?

We doen het samen met jou

Altijd het beste advies

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Recente projecten

Vogelenzang, pompstation Oudebeek

Carré van Bloemendaal